Ingot Coin, Çok Kapsamlı Bir Ekosistem İle Geliyor

ingot coin

INGOT Coin Hakkında

INGOT Coin, Digital Bank, Brokerage, Exchange, Certifier ve Initial Coin Offer (ICO) Accelerator ile ilk tam entegre blockchain tabanlı Cüzdan; bunların hepsi, jeton sahipleri ve kripto-para piyasası katılımcılarını ödüllendirmek ve katkıda bulunmak için ödüllendiren bir bütünsel ekosisteme dönüştü. Bunlara ek olarak, çok çeşitli kripto para birimleri, fiat para birimleri, hisse senetleri ve diğer finansal kaynaklara yatırım yapma fırsatı da verildi. INGOT jetonu, ekosistemin kendisinde avantajlar ve indirimler sağlayan merkezi olmayan bir kripto para birimidir. IC ERC20 teknolojisine dayanacaktır.

INGOT Coin, yeni geliştirilen kripto pazarlarını mevcut finansal piyasalar ile verimsizlikleri ortadan kaldıracak blok zincirleme teknolojisine dayanan, eşi benzeri olmayan, ilk kez devrim niteliğinde bir ekosistem yaratmayı hedeflerken, katılımcıların tek bir ekosistem sunmasını ve finansal ihtiyaçlarına göre işlemleri yürütmelerini sağlar.

IC Ekosistemi, blockchain teknolojisine dayanacak ve farklı sözleşmelerin uygulanmasını kolaylaştırmak için akıllı sözleşmeleri kullanacak ve aynı zamanda yatırımcıları tüm pazarlara tam olarak dahil etmelerini kısıtlayan aracılar ve dış müdahalelere duyulan ihtiyacı ortadan kaldıracaktır. Blockchain’i benimseyerek, müşterilerimizin güvenini, piyasa likiditesini önemli ölçüde artıracak ve en önemlisi etkin piyasa fiyatlandırmasını ve tüm paydaşlar için fonlara erişim sağlayacak özel bir ekosistem oluşturuyoruz.

IC Ekosistemi esnafı, yerleşimleri ve ödemeleri dönüştürecek ve onları farklı hale getirecek, farklı gerekli bileşenleri bir araya getirecek ve genellikle süreci geciktiren ve ilgili maliyetleri artıran üçüncü taraf aracıları ortadan kaldıracaktır.

IC Ekosistem Çözümü

INGOT Coin, 6 ana ekosistem bileşenlerini entegre ederek ve yukarıda bahsedilen tüm sorunları çözmek için dijital varlık, geleneksel varlık ve döviz piyasaları için tek elden satış noktası sağlayarak eksiksiz bir çözüm oluşturacak ve böylece kripto pazarı ile geleneksel pazar. IC Ekosistemi, tek bir çatı altında el ele çalışmak için 6 farklı bileşen kuracak ve tüm topluluk üyelerine tüm pazarlarda yeni fırsatlar sunma şansı sağlayacaktır. Aşağıda gösterildiği gibi, Ekosistem’in bileşenleri IC Wallet, IC Exchange, IC Brokerage, IC Dijital Bank, IC Certifier ve IC ICO Accelerator’tır.

  • IC Wallet, Ekosistemdeki tüm kripto para birimleri için bir gözetim görevini üstlenmeye adanmış bir blockchain tabanlı kripto cüzdanı olacaktır. Katılımcılar piyasada bulunan kripto paranın kolaylık ve güvenlik ile gönderilmesi, alınması ve depolanması için cüzdanı kullanabilecektir. Tüm paydaşlar için güvenli ve güvenilir bir ortam yaratmak amacıyla cüzdanlar çoklu imza ve soğuk depolama sistemleri içerecektir. M-cüzdan, jetonların değişim ve diğer cüzdanlara aktarılmasını sağlar. Ayrıca, cüzdan IC Dijital Bank ile entegre olacak, kullanıcıların fiat ile ödeme yapabilmelerini ve kripto ile yer değiştirebilmelerini ve tersini yapabilmelerini sağlayacaktır.
  • IC Exchange, IC Wallet, IC Brokerage ve IC Digital Bank ile kullanıcı dostu bir platform, tam bir kripto para birimi değişimi ile güvenli bir şekilde entegre edilecektir. Değişim, piyasa katılımcıları için tam çeşitlendirilmiş bir para yelpazesi sağlamak için büyük paralar ve yeni yayınlanan ICO’ları listeleyecek.
    Madeni paralar diğer şifrelere, fiat para birimlerine ve ETF’ler ve emtialar gibi geleneksel finansal araçlara karşı listelenecek. IC Exchange’i diğer bileşenlerle birleştirerek, yatırımcılar kripto para ticaretine ve portföylerini çeşitlendirmeye yönelik yeni bir rotaya geçebilirler.
  • IC Brokerage, fiat para birimlerinden uluslararası hisse senetlerine ve emtialara (Tarım, metaller ve enerjiler) ve ETF’lere kadar, tüm finansal ürünlere bir likidite, etkin piyasa fiyatlandırması ve erişim imkânı sağlayacaktır. IC Brokerage’ın IC Exchange ve IC Cüzdan ile entegrasyonu, yatırımcılara herhangi bir piyasa belirsizliğinin yaşandığı zamanlarda yüzlerce opsiyon ticareti yapmalarını sağlıyor. Aracılık aracılığıyla, kullanıcılar yatırım portföylerini aktif olarak koruyacak ve genişletebileceklerdir. Aracılık, kripto / hisse senedi veya kripto / emtia benzeri (BTC / APPL, BTC / GOLD vb.) anında işlem yapabilmeyi sağlayacaktır.
  • IC Digital Bank, yüksek seviyeli web tabanlı saklama hizmetleri ile 7/24 otomatik ödeme işlemi sağlayacaktır. IC Digital Bank, IC Brokerage ve IC Exchange görevlerini, ayrıca e-ödeme gibi günlük çevrimiçi hizmetler sağlamayı da kolaylaştıracaktır. Ayrıca müşteriler, cari ve tasarruf ile aracılık hesaplarına kadar farklı banka hesaplarını açabilmektedir. IC Digital Bank ayrıca tüm ilgili paydaşlar için fon yönetimi sağlayacak ve en düşük ücretlerde eşsiz bir ödeme ve havale hızı sunarak ticari faaliyetlerini destekleyecektir.
  • IC Crypto Certifier, güncel, güçlü ve çeşitlendirilmiş eğitim hizmetleriyle, farkındalık yaratmayı ve blok zincirleme teknolojisindeki tüm ilgili tarafları eğitmeyi hedefleyecektir. Bu, BT danışmanlığı, uyumluluk, kriptografi, düzenleyici ve finansal danışmanlık konularında çeşitli sertifikalı kurslar içerecektir. Başarılı mezunlar endüstri lideri beyni arasında kararlaştırılan farklı standartlarla endüstri lideri ve küresel olarak seçkin bir sertifika alacaklar.
  • IC ICO Accelerator, yaratıcı vizyonların ve yeni fikirlerin önünü açarak tüm yenilikçi projelere fon sağlamayı hedefleyecektir. IC ICO Accelerator, girişimcilere ve girişimlere, pazarlama stratejileri, PR hizmetleri, Whitepaper içerik oluşturma, yasal hizmetler ve blockchain teknoloji geliştirme gibi temel hizmetleri sunarak fon sağlamaları anlamında bir “tek durak noktası”. Son olarak, IC ICO Accelerator, katılımcı ICO’ların IC alışverişindeki belirteçlerini çok daha makul bir fiyat ve koşulda listelemelerini sağlayacak.

IC TOKEN

  • Token Kısaltması: IC
  • Fiyat: 1 Dolar
  • Satılacak Token: 120 Milyon
  • Toplam Token: 160 Milyon
  • Platform: Ethereum (ERC20)
  • Softcap: 37 milyon dolar
  • Hardcap: 90 milyon dolar
  • Kabul Edilen Ödeme Yöntemi: BTC, ETH, TIO, FIAT

IC, INGOT Exchange’de işlem yapmak veya toplulukta kullanılmak üzere kullanılacak bir araçtır. IC’nin bu rolün dışında değer kazanması veya değeri olması beklenmemelidir. Bir simge yalnızca simge sahibi tarafından kullanılır.

IC herhangi bir şekilde bir yatırım ve güvenlik değildir. Bozuk paraya sahip olma veya sahiplik, herhangi bir şirkete veya teşebbüse herhangi bir unvan, hak veya menfaat sağlamamaktadır ve sahibine, sahip oldukları sermaye kazançları (veya zararları) dışındaki herhangi bir gelir veya kar payı vermemektedir. INGOT Borsası veya topluluğu üzerinde işlem yapmak. IC’nin pasif olarak tutulması veya “Hodling” edilmesi, kar veya değer beklentisi içermemelidir.

 

Bağlantılar

Web sitesi | Whitepaper | Twitter | Facebook | Telegram | Medium | Reddit | Youtube | Linkedin | Instagram | Github | ANN

 

My Bitcointalk Profilehttps://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=423449

Ethereum Address: 0x459BfBFaeF4b36a09CBb220804195A45d40b3ce3

Yorum bırakın